Proffsiga och stimulerande uppdrag på fångarna-aktiviteten som verkligen sammansvetsade vår gruppering. Väldigt trevliga och kunniga ledare som förde oss igenom cellerna på bästa sätt. Vi kommer snart boka Aktivitetsspecialisten igen och jag kan varmt rekommendera denna aktivitet för ert företag.
Johan Lindberg inköpschef Din bagare i Skandinavien AB

Tack för en jätterolig och välorganiserad aktivitet! Personalen var proffsiga och kunniga, aktiviteten var bra för företagets gemenskap och alla skrattade genom hela aktiviteten. Rekommenderas starkt!
Breas Medical AB

Tack för fyra väldigt bra anordnade dagar för all vår personal med både utvecklande övningar i grupparbete och teori med Tor-Leif Bergvik.
Joakim Ramåker Räddningstjänsten Västra Skaraborg

Tack för en grym dag!
En fantastiskt kul dag med massa roliga aktiviteter som var både lärorika och ökade samarbetet inom gruppen.
Vi möttes av glad och inspirerande personal som verkligen tog väl hand om oss. Tack!
Calle Mörck, VIKAB

Ert format för att skapa en trevlig känsla och god stämning passade oss toppenbra som start på kvällen! Årets vårmiddag med 130 deltagande VD:ar var succé. Ni bidrog till att få nöjda gäster. TACK!
Anna Ternstrand & Pernilla Sterner, Västsvenska Handelskammaren

Vi kom ett gäng på ca. 100 personer från STS Alpresor och blev bemötta av Aktivitetesspecialisten på bästa sätt, alla delar i de roliga aktiviteterna var otroligt proffsigt skötta och skapade bästa teamkänslan!
Ebba Gustafsson STS alpresor

Sällan har jag känt mig så trygg med en leverantör som med Aktivitetsspecialisten.

Från början till slut har det fungerat optimalt. Genom sin kreativitet och flexibilitet anordnade de roliga och kluriga teambuildning-aktiviteter för 300 personer från 28 länder.

Mycket lyckat och givande – tack!
Satu Palmgren, Projektledare Swegon

Jag har varit på många kickoffer och gjort många olika övningar men det ni gjorde med oss är de bästa jag någonsin gjort med just detta temat!
Morgan Fasth, Försäljningschef, Solar Sverige AB

Ett komplicerad byggprojekt som vi bland annat kämpat igenom två väldigt tuffa vintrar och där det finns många olika nationaliteter. Efter denna kväll är jag helt övertygad om att vi kommer att få en go’are stämning på bygget.
Hans Östling, Poseidon

Da Vinci koden var precis vad vår arbetsgrupp behövde! Höga skratt och tävlingsandan på topp gjorde vår eftermiddag till en rolig tillställning.
Therese Olsson, Semcon

Teamkampen blev en mycket lyckad aktivitet under vår kick-off. Den fick alla i grupperna att samarbeta. Uppgifterna var varierande och alla kunde vara med.

Vi kan varmt rekommendera Aktivitetsspecialisten.
Wera Andersson-Allo Reklamchef, Yamaha Motor Scandinavia

Som ny och snabbt växande avdelning på Ericsson och inför vår första aktivetetsdag kända vi att vårt största mål inför dagen var att sammansvetsa enheten samtidigt som vi ville komma bort från jobbet och bara ha roligt. Med hjälp av Aktivitetsspecialisten hade vi en fantastisk dag med både roliga och kluriga lekar som engagerade alla. Tack för allt!
Carita Borg, Mobile Broadband Modules, Ericsson AB

Varierande och roliga övningar som plockade fram både tävlingsandan och många skratt hos oss alla. Aktivitetsspecialisten såg till att vi avslutade dagen som ett taggat och sammanfogat team.
Ann-christine Bergstrand, Lindex

När vi i GAIS skulle göra en aktivitet i spelartruppen med våra familjer tog vi kontakt med Aktivitetsspecialisten. I en härlig miljö hade vi ett mycket trevligt och välorganiserat arrangemang.

Vi kommer med all säkerhet att anlita Aktivitetsspecialisten fler gånger.
GAIS A-trupp 2008

Med inlevelse och nytänkande tog Aktivitetsspecialisten med oss på ett äventyr vi alla sent kommer att glömma. Aktiviteterna var varierat krävande både för hjärna och hjärta. Nu är vårat team bättre sammansvetsat än någonsin. Tack!
Fredrik Andersson, Turneringsledare Partille Cup

Efter en dags workshop med demonstrationer och testande av våra produkter, så avrundade Aktivitetsspecialisten dagen på ett perfekt sätt med spännande och fartfyllda aktiviteter.
Niclas Zetterberg Produktchef, Stihl

Kreativt material till varierande övningar som sätter gruppens samarbetsförmåga på prov.
Bengt Johansson, Förbundskapten herrhandbollslandslaget

Med hjälp av aktivitetsspecialisten fick vi en perfekt start på vår fest. De roliga och engagerande aktiviteterna hjälpte på ett enkelt sätt till att presentera vänner och släktingar för varandra och alla fick direkt ett gemensamt samtalsämne för resten av kvällen.
Calle & Christina Hedström, Lerum

En skojig start på kvällen och ett bra sätt att foga ihop gruppen.Med roliga och kreativa övningar som blev en utmaning för alla.
Mats Kristenson Sundolitt, Vårgårda

Kul avbrott i vardagen med övningar som svetsar samman gruppen och fick oss att tänka till i annorlunda banor.
Tord & Ulf Svensson, Byggplåt Svensson & Söner AB